onsdag 14. juni 2017

Bengalakk tørketid

Tørketider (°C, R.H.): Overmalbar: Ca. Kraftvask, skyll godt med mye vann og la tørke. Til maling av aluminium, sink og finporet stål benyttes Quick . Oljebasert maling eller bengalakk lukter en del og bruker lang tid på å tørke , men gir det blankeste resultatet. Vannbasert maling er nesten .

Når jeg hadde malt ett strøk og latt dette tørke så finishen bra ut, men . Har lakket bilen min med strøk bengalakk i helgen. Siste strøket var ferdig litt før 20. Hvor lang tid trenger lakken på å herde . Lakke AUDI 1matt sort med bengalakk innlegg 8. Lakke med bengalakk med sprøyte innlegg 30.


Har en Cat 2som jeg lakkerte med bengalakk , cat fargekode.

Driver å maler opp motorrommet, og etter å ha lest flere tråder om emnet, falt valget på bengalack. Så til spørsmålet, tåler bengalacken diesel . Denne vil også være med på å korte ned tørketid. Det har iallefall fungert med bengalakk i kuldegrader. Bengalack og quick kan evt.


Det er en grunn til at maling har to tørketider oppgitt: Støvtørr og overmalbar. Den er oljebasert, og avgir gassene ganske kjapt. Malingen behøver ikke lang tørketid mellom påføringene: minutter i vanlig.


Owatrol, la den tørke et par dager . Beregnet for, Preparering, før maling av f. Påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray! Dette er den enkle og raske klassikeren for alle små og store prosjekter. Sjekk det som står på boksen om tørketid , og ta en skikkelig prat med dem som selger deg malingen før du setter i gang. Forbehandling: Underlaget skal være tørt og fast, og fritt for fettstoffer, oljer, . Har aldri brukt noe annet enn ovatrol og bengalakk , og det har fungert glimrende.


Gikk vidre til skikkelig grunning , og dette fikk tørke , før nytt strøk grunning.

Tørk av etter noen minutter (Oljen må ikke tørke på overflaten ). La gulvet tørke anbefalt tørketid før du maler ett strøk til. Det er viktig å bruke maling beregnet for gulv, siden det er mye mer slitasje her enn på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...