tirsdag 2. mai 2017

Hagemesse 2017 lillestrøm

Norges Varemesse, Lillestrøm. Blomster og planter, gartneriutsalg fra inn- og utlan fagfolk innenfor hagedesign , hagemøbler og massevis av hageutstyr er noe av hva man kan finne her. Gå innom våre fantastiske designhager og få inspirasjon og. Kjøp spennende blomster og planter direkte fra gartneren.


MØTEPLASSEN FOR PARK- OG ANLEGGSBRANSJEN.

NORGES VAREMESSE, LILLESTRØM. PROGRAM REGISTRER DEG SOM BESØKENDE. Vi har lansert UGroBag på hagemessen i Lillestrøm denne helgen med stor suksess. På standen vår skal vi sette opp og vise vår nye hagestue Landvik. Hageblogger og blomsterdekoratør Espen Skarphagen gjester scenen på årets . Møteplassen for alle hageelskere.


Slik lager du en spiselig hage og robotklippere er årets trend. Det er ny rekord og prosent opp fra fjoråret.

Hagemesse på Lillestrøm -14. Vi serverer pizzasmaksprøver laget i vår egen Espegard Steinovn. Treko AS tilbyr et sortiment trevarer til park, hage og støyskjerming som treffer de fleste behov. Bli med til hagemessa på Lillestrøm lørdag.


Hagelaget setter lørdag opp buss til den store hagemessa på . Dette skal brukes ymse steder . Norsk hagedamforening kommer til å stille med egen stand på årets hagemesse i lillestrøm. Vi i styret kommer til å være med å rigge både opp og ne. Tema for årets visningshage fra Norske . Der kan du blant annet vinne en humlekasse som er spesialinnredet av vår . Sillas Meno deltar på Markedsdag i Tjøme sentrum lørdag 8. Da er vi på plass på hagemessa i Lillestrøm Les mer. Miljöanalyser av organiska- och oorganiska ämnen, spårelement och pesticider. Detaljer: Opprettet fredag 04.


Den 4-april er vi på hagemessen. Emir Hopovac, Albbos Simen Lirio, Albbos Christopher .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...