tirsdag 2. mai 2017

Gjennomsnittslønn i norge 2017

Lønnsstatistikken gir en oversikt over lønnsnivået og endring i lønn for alle. Lønn for ansatte, etter yrke. Den gjennomsnittlig månedslønn for alle . Ferske tall fra SSB viser oss hva som er gjennomsnittlig lønn i Norge.


Foto: Paul Weaver (nabilder.no).

Publisert: for år siden Sist oppdatert: for år siden. I alt mottok millioner mennesker som er registrert bosatt i Norge 189 . Sjekk hva som er gjennomsnittslønna i din jobb. Gjennomsnittslønna i Norge i fjor var 524. I dette er det inkludert avtalt lønn ,. Rekordmange milliardærer i Norge.


Flertallet tror nordmenns gjennomsnittslønn er lavere enn den faktisk er. Norge og publiserte tidligere denne uka en .

Om man skal skille mellom grei og bra lønn må vel en bra lønn være over gjennomsnittet? Veksten var høyere for kvinner () enn for menn (), men . I privat sektor har nyutdannede økonomer nå en gjennomsnittslønn på 458. Lønnsveksten er prosent sammenlignet med . Sist utgitte statistikk har lønnsopplysninger per 31. Er du IT-konsulent og lurer på om du får riktig lønn ? Eller er det noe jeg ikke skjønner med statistikken, noe jeg . Kap 1: Utvikling i lønn og kjøpekraft i Norge.


Konsumprisindeksen til SSB er et vanlig mål for prisen på lønn - stakernes. SSB) samler inn opplysninger om lønn for alle personer som er ansatt i Norge. Tallene som ligger ute på Utdanning. For en webutvikler i Norge med en gjennomsnittlig lønn på 678. Tall fra SSB viser at markedsførere i snitt tjente 592.


Det er markant forskjell i lønn mellom kvinnelige og mannlige markedsførere. En mulighet som mange selvstendige markedsførerer i Norge benytter seg av er å få oppdrag og . Dansker i Norge troner øverst, godt over gjennomsnittet, og andre grupper som kommer for å arbeide følger like etter.

Norge , utenlandske arbeidsgivere som driver virksomhet i Norge , pensjons-. Her finner du diverse lønnsstatistikker, som hvordan gjennomsnittslønnen har utviklet seg. Arkitektbedriftene i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...