fredag 5. mai 2017

Gammel sinkbalje

Sinkbaljen er satt inn med bunnsmurning eller noe innvendig i bunnen - se foto. Ellers er baljen i rimelig god stand. Noe sementsøl eller lignende - blås opp bildene og . Den behøver ikke å være gammel. Skal brukes under en bursdagsfeiring til å kjøle ned drikkevarene.


Gammel sinkbalje fra 50-tallet.

Svarer vanligvis innen en time. Så den har små hull i bunden så vann kan rende ut. Jeg har en stor sinkbalje , den sto i kjelleren når vi kjøpte huset. En sinkbalje henger langt opp fra bakken. Sinkbalje : Har du en gammel bøtte eller sinkbalje stående i kjelleren kan den få nytt liv.


Lag hull i bunnen for drenering og plant spiselige urter. Tom har tatt med et gammelt vindu, en sinkbalje og masse planter, og han finner en gammel trekasse og annet som kan gi bedet enda et løft. På veggen henger en gammel sinkbalje , og man får lyst til å se hva som skjuler seg bak de røde veggene. Men Tonje vifter avvergende med .

Gamle sinkbaljer , løvtynt porselen, gamle møbler og mormors broderier danner en frydefull. Fyll gjerne en gammel jernseng med puter og kall det for sofa. Ny betalinginformasjon: Betaling med VIPPS eller betaling i kassen her, kort eller kontant.


Søk etter gammel hoy dukkeseng returnerte 2treff. For år siden var det vanlig å bade i en sinkbalje på kjøkkengulvet. Hvis man bruker en sinkbalje , så kunne jeg tenkt meg å smøre den.


Stedet der vi likte å vaske oss i en sinkbalje , der vi syntes det var hyggelig. Først var det en gammel oljetank på Skrova som ble innredet til . Stemor i gammel sinkbalje. En gammel trillebåre i tre gjør seg godt som Blomsterpotte.


En kommode kan også gjøre nytten som . Blåmalt porselen fra Royal Copenhagen står i . I en gammel sinkbalje har jeg satt to store erica. Dette er egentlig uteplanter, men de gjør seg godt inne også. Disse vanner jeg ikke, de får stå . Stolen til høyre er laget av en gammel sinkbalje. Ikke så god å sitte i, medgir eieren.


Jeg har lenge hatt lyst på vann i hagen og endelig fikk jeg en liten dam. Brukte en gammel sinkbalje , la skjell fra Koster oppi og koblet til pumpa .

Harald Rønes, Helge Hollseter og Olav Rønes bader i Fisktjørna. Tenk, der har den ligget i mørket, i en gammel sinkbalje fylt med høy, helt siden oktober. Noen av knollene er selvsagt litt . På veien ut mot Galeiodden ses en gammel vannpost og under springen er det en sinkbalje. Her hentet folk vann og her ble det vasket tøy.


Hvorfor ikke finne frem en gammel kjele eller kanne og fylle med blomster? En ting som hadde vært fint å hatt her er en sinkbalje. Så noen har en gammel sinkbalje å avse til Bo – og kultur, blir de veldig glade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...