torsdag 18. mai 2017

Agurk i vann

Sommerens beste tørsteslukker er uten tvil vann. Mange nøyer seg ikke med vanlig vann. Sitron, agurk og rosmarin gir et vann med kraftig smak. BIDRAR TIL AT DU FÅR I DEG NOK VÆSKE: Én agurk består av cirka prosent vann.


Det tilsvarer cirka to glass vann.

Sjekk hvordan du får i deg vann uten å drikke vann. He he, teit spørsmål, men det jeg lurer på er om dere har agurkskivene oppi vannet og lar det stå eller smaker det best når agurken har kommet . Nå har vi bikket nyttår, og det finnes fortsatt rester av entusiasmen som et helt nytt år genererer. I det nye året skulle det trenes, leves sunt, spares og rett og slett . Ifølge Henrik Svee har agurken en lignende effekt på tomater.


Visste du for eksempel at agurk inneholder like mye vann som havet? Trodde du agurk bare var til for å spises? Og i motsetning til kaffe som er vanndrivende, gir agurken kroppen din ekstra vann i .

Bland sammen vann , eddik, sukker, salt og pepper. Skjær agurk med ostehøvel og legg skivene i laken. Kok opp kremfløte til sandefjordsmøret, og la fløten koke. Snackagurk er en mindre og søtere agurk , og bruksområdet er akkurat som.


Grønnsaken er tilnærmet fri for kalorier, inneholder vann og kan dyrkes i . Det er viktig å få i seg nok væske, men vann kan være litt kjedelig på smak. Den er rik på vann og antioksidanter. Den bidrar til å forhindre sykdom, magebetennelse, . Få tips og oppskrift på juice av agurk , melon og mynte. Omtrent 9 av innholdet i en agurk er vann.


Dette tilsvarer vanninnholdet i vanlig sjøvann! Forskjellen er at sjøvann for det meste består av . Du har sikkert blitt fortalt en eller annen gang i livet at agurker kun inneholder vann ? Det stemmer faktisk ikke helt! Noen fortalte meg at det er mer vann. Agurker er faktisk mye bedre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...