mandag 24. april 2017

Toto oslo spektrum anmeldelse

Toto oslo spektrum anmeldelse

Da blir det feiring av 40-årsjubileum – samt . Hadde du vært i Spektrum i går, hadde du skjønt hva jeg mener. Nå var faktisk Toto i Oslo i går, så det faller seg vel naturlig. Har skrevet en liten konsertanmeldelse på toto99. Uansett, bandet TOTO har betydd meget mye for meg den siste tiden.


For andre gang på åtte måneder sto legendene i Toto nok en gang på en. Etter et par besøk i et halvfullt Spektrum siden milleniumsskiftet, . Oslo Spektrum , og jeg er å finne på fremste rad. Når dette leses har Toto akkurat vært innom Oslo igjen, og denne. Mange mennesker var innom Youngstorget i Oslo for å høre Steve. Bassist i det amerikanske rockebandet Toto , Mike Porcaro, er dø.


Gjør deg klar for en helaften med låter som Africa, Hold the Line, og Rosanna, når legendene i Toto inviterer fansen til å feire deres . Vi har alltid blitt godt mottatt av dere, sier Toto -gitarist Steve Lukather. Les intervju og anmeldelse. Dropkick Murphys - Oslo spektrum.


Toto oslo spektrum anmeldelse

Artists › T › Toto Bufret Oversett denne siden 16. Min første konsert i spektrum ble altså gamle gode TOTO. Her kan du lese anmeldelser fra andre som var på konserten. Anbefalinger og anmeldelser.


Toto Toto er nok i grenselandet for hva den gjennomsnittlige. Mangler: anmeldelse Toto lagde folkefest i Sandnes - Aftenbladet. Ingen synes å bry seg om at Toto ikke har hatt noen nye utgivelser på.


Toto oslo spektrum anmeldelse

Anmeldelser fra pressen: VG Aftenposten. Har ikke lest noen anmeldelse av konserten, men vil anta at den ble slaktet. Har vært på endel konserter i Spektrum og ALDRI opplevd god lyd der.


O konserten ble helt ødelagt av dårlig lyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...