torsdag 20. april 2017

Reime måkeanlegg

Vi er landets største produsent av gjødselutstyr og innredninger til landbruk. Bufret Reime Aarhus gjødseltrekk. For effektiv gjødselbehandling. Alle deler i rustfritt stål. Trommeldrivverk - ingen wire slitasje.


Beregnet for montering på vegg eller . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Rister 70cm x 240cm og 80cm x 240cm i bra stand (ca meter av hver type). Måke-anlegg er av typen Reime. En varig løsning som kan kombineres med ulike måkeanlegg eller roboter.


Reime gjødseltrekk, men poenget er mye det samme. Reime innredning til svin, dører og båser. Alt er i bra orden, lite rust, rimelig. Difor håpar me at måkeanlegget er i drift i morgon, ei veke etter planen. Reime , som er produsenten, opplyste om at på grunn av ein tastefeil . Det vart fort bestemt at me måtte få i gang måkeanlegget på.


Dagen gjekk, me oppdaga at me igjen hadde fått feil innreiing av Reime. I dag har me hatt en stor jobb med reparasjon på måkeanlegget i oksefjøset og med. AK Maskin og det er Reime sin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...