fredag 28. april 2017

Radiatorsement biltema

Stopper og tetter alle lekkasjer i kjølesystemet uten å tette radiatorcellene eller skade ømtålige deler. Kan brukes sammen med glykol. Rist flasken godt før bruk. Teknisk og trimming - Diskusjon.


Var ute på biltema i går og kjøpte radiatorsement , radiator-rens og kjøleveske.

Enkle logiske spørsmål du lurer på om din bil! Det sies at radiatorsement virker slik at det herder i kontakt med luft. Radiatorsement, kan det brukes? Jeg kjøpte i farten noe som heter radiator-sement på biltema i hui og hast, men har ikke prøvd dette enda. Noen som har erfaringer med denne, . Vurderer å kjøpe radiatorsement på biltema.


Men det er vel beregnet på bil. Fikk telefon fra Møller Bil i dag angående en rust sak.

Både rustflekker og steder der . Klunking i bakstilling innlegg 4. Lekkasje av kjølevann 523iA innlegg 22. Flere resultater fra bimmers. Tetter lekkasjer uten å stoppe til kjøleceller eller skade ømfintlige deler. Holder konstant på med oppussing av enebolig fra 50-tallet.


Vet noen om dette er ok å bruke, eller bør jeg satse på en bytteradiator? Var akkurat på biltema og kjøpe radiatorsement , og påfyll av kjølevæske. Biltema Alnabru Alna Senter.


Hvis dette ikke hjelper og jeg må bytte registeret, hvor mye jobb har . Har hørt fra noen at d kan redusere endel . Jeg brukte biltema radiatorsement i tillegg til at jeg tettet sprekken utvendig med tec7. Det er brukt radiatorsement. Behandlingen så ut som at den i utgangspunktet . Det har vært brukt radiatorsement.


I DISSE TILFELLENE GJELDER IKKE GARANTIEN.

Les nøye gjennom monteringsanvisningen før arbeidet igangsettes. Har også fått tipset om å tilsette ett egg, dette .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...