onsdag 5. april 2017

Innbyggere i norge 2018

Endring fra kvartalet før. Folkemengde og befolkningsendringar, Statistisk . Det er stor forskjell mellom bosetningen i landets ulike deler. Sogn og Fjordane der dette tallet var omtrent uendret fra 1. De bor i alle landets kommuner, men.

Bare tre fylker har en lavere andel innbyggere med utenlandsk statsborgerskap enn Nordland. Byen består av åtte bydeler, og rundt 237. I tredje kvartal ble det 12. Norge har innvandrerbakgrunn.


Veksten i befolkningen er avtagende som følge av lavere nettoinnvandring og lave . I Lillehammer ble det 2flere innbyggere fra 2. Antall innvandrere har økt kraftig de siste tiårene.

Det blir færre yrkesaktive per . Tabell og figur viser antall innbyggere i de samme aldersgruppene. For bydelene presenteres . Ofrer gullkalven for de neste 1årene 19. Anslaget for når vi passerer millioner innbyggere er hentet fra det SSB omtaler som hovedalternativet. Det tilsier at i løpet av de tre månedene april, mai og juni økte . Ingebjørg Sofie Larsen 23. Statistikk i sanntid over verdens befolkning, regjeringer, økonomi, samfunn, media, miljø, mat, vann, energi og helse.


Interessant statistikk med verdens . Igår la Statistisk sentralbyrå fram prognoser for framtidig folketall, eller framskrivninger som det heter på statistikerspråket. Størst økning er det i antall menn. Tall og statistikk fra Ålesund.


Dette spørsmålet og svaret er mer . Indikatoren viser antall innbyggere per yrkesaktiv tannlege i hvert fylke. I Oslo har hele 3prosent av innbyggerne .

Dataene egner seg for framstilling av temakart, oversiktskart, kartløsninger på internett . I flere år har målet om to politifolk per tusen innbyggere vært styrende for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...