fredag 28. april 2017

Impeller påhengsmotor

Hos dem går impelleren ofte tørr - det sliter. Vi ser på hvordan du bytter impeller til en Yanmar båtmotor, men instruksjon fra motorekspert Christian. Har vært og sett på båt og får opplyst at det er skiftet impeller. Dette angår en Nidelv med en 64h volvo penta.


Motoren er ferskvannskjørt hver høst og . Passer til innenbords motorer.

Båt Komplett sett med alla detaljer som behövs för att göra avtappningen av motoroljan enklare. Oljeavtappningspluggen ersätts med enslanganslutning, vid. Utskifting av drivstoffiltere, zinkanoder, impeller , termostater, etc. Påhengsmotorer 2-takt (på båt).


Skal bytte impeller og må derfor ta av undervanns huset. Det kommer ikke noe kjølevann! Honda HK tar ikkje kjøling! Ofte sitter den kronglete plassert.

Manglende ettersyn kan få alvorlige konsekvenser. Jeg antar at det er et impellerproblem og . I servicemanualen til min påhengsmotor (Suzuki) står det at impelleren for kjølevann skal skiftes hver 200. Original impeller til Tohatsu Outboard. A (2T), Ikke på lager, 26-, Gi beskjed. Har en 9-hester Yamaha med tette vannkjølingskanaler.


Når jeg tester med en hageslange går det fint gjennom både impelleren og . Er der noen skovler som mangler, er der sprekkdannelser på skovlene? Fikk en mail om et nytt produkt chemical. Bilder til forumpost om bytte av impeller på påhengsmotor.


Impeller til Suzuki - Suzuki DT9. Den påhengsmotor er en genial oppfinnelse. Løpehjulet må kanskje skiftes ut hvis motoren ikke kjøres. GUIDE PLATE IMPELLER MERCURY.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...