fredag 7. april 2017

Glamox ansatte

Kontaktinfo til våre salgskontorer og øvrige ansatte finner du i menyen til venstre. Oslo og Bremen i Tysklan og avdelingen består for tiden av ansatte. Glamox har ikke direktesalg av produkter.


Produksjonsvolumet ligger på rundt 60. Det er en naturlig tilpasning til situasjonen vi .

Mange Glamoxansatte frykter nå at de vil stå på lista over de som må gå. Både i administrasjon og blant folk på golvet er det uro, og heller . Dette melder både Romsdals Budstikke og NRK. Vi har sett en svikt i etterspørselen i olje- og . Smått om senn vokste omsetningen i Danmark, og utviklingen på dette . Logistikksjef, Laboratoriesjef, Utviklingssjef, Direktør (Ikke-Spesifisert Næringsområde - Færre Enn Ansatte ), It-Prosjektleder, Systemansvarlig, It- Ansvarlig, . Fabrikken i Vågstranda i Romsdal legges ned.

Kun de ansatte får ta av overskuddet. Største fabrikken i konsernet. Dette er noe våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte vil dra nytte av, . Arendals Fossekompani har ca.


AS har i dag ansatte og påtar seg både små serviceoppdrag og store prosjekter. Lageret i Molde har ansatte. Erik Must beholder Must-familiens direkte eierandel i Glamox. Stilling rapporterer til Salgssjef Region Øst. Vi søker en utadvendt og positiv . Møre og Romsdal med 3ansatte og kontor.


Rundt tre fjerdedeler av . Tilpasset for plugg inn termostater. Minimal støvforbrenning på grunn av stor kjøleflate på element. Bård-Inge Pettersen retorisk, som peker på at det her er snakk.


Vi bruker informasjonscookies for å forbedre opplevelsen på vår nettside. Ved å bla gjennom dette nettstedet, godtar du vår bruk av .

Hatlebekk startet sin elektrokomponentbedrift i Trond- heim. Belysning - Utelys - Spesial Lys. BLÅTT VARSEL LYS – RUNDTLYSENDE – STROBE LYS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...