mandag 10. april 2017

Ac verktøy bil

Godkjent av Mercedes og Opel. Les mer om våre produkter, produktkategorier med mer. Registrér deg og handle i vår. AutoClima er totalleverandør av alt innen bilklima , aircondition, varme og. I tillegg finner du et godt utvalg av spesialverktøy slik at arbeidet kan utføres .

SPORSTOFF LEKKASJE AC 240ML. Bildeler på nett, Reservedeler, Bilrekvisita, Bilutstyr, Verktøy , Dekk og Felg. Kontroller og etterfyll Klimaanlegget i din egen bil.


Uunnværlig verktøy for å finne lekkasjer på AC -anlegg f. Sikker for bruk på biler med elektrisk kompressor (el- og hybridbil). Lite kan bli så varmt og føles så innestengt som en varm bil. Man behøver heller ikke noe verktøy , det er snakk om å finne komponentene og . Du kan alltid kjøpe billig Kompressor ( AC Kompressor) til bil i vår nettbutikk!

Vi tilbyr Klimaanlegg og et stort utvalg av Klimakompressor til bilen og originale, høy. Siden aircondition er standard på de aller fleste biler har kompressorer blitt stadig mer. Relekta AC -Tett gir permanent tetting i AC -anlegg på en rask og effektiv måte.


AC kompressor kryssliste fra orig til NBA nr. Den fungerer både som smøremiddel og tettemiddel. Den inneholder et sporstoff. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Ren og frisk luft i bilen din. Et funksjonelt klimaanlegg er viktig for å gjøre bilturen så komfortabel som mulig. La oss ta en kontroll av klimaanlegget i bilen din for . Er det tomt eller lite kuldemiddel på AC - anlegget må vi finne årsaken til lekkasjen. En bil med eksempelvis 5gram kuldemiddel skal ikke være tom før bilen.


Bilene i dag blir mer og mer komplekse, det stiller stadig strengere krav til bilmekanikeren. Det samme gjelder klimaanlegget til bilen. Verktøy : Lite skrallesett og skrutrekkere (avhengig av bilmodell ). For effektiv rengjøring av bilens AC -anlegg.

Rengjør hele AC -anlegget på minutter. Fjerner bakterier og mugg som kan skape. Startere, dynamoer og AC -Kompressorer til alt fra bil , lastebil, maskiner til maritimt . Skap et koselig og personlig hjem!


Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Her har vi alt fra duftutstyr som monteres på ventilene til bilens AC ,. De fleste bilene er utstyrt med to serviceporter for å kunne utføre en fullstendig. Luktfrisker til bilens AC ! Hamrons AC -rengjøring er middelet for deg som vil ha en friskt bilinteriør uten ubehagelig lukt. Middelet forebygger og fjerner uønsket . For installasjon må du ha spesielt verktøy og kunnskap om funksjonene i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...