fredag 31. mars 2017

Løfte glass

Sørg for at dine medarbeidere alltid har det beste utstyret ved transport av glass og vinduer. Dette er et rimelig og pålitelig redskap for trygge løft. Og hele prosessen er gjennomført uten noen form av tunge løft.


Mens det effektive vakuumsuget holder vinduet nøyaktig på plass, kan det . Glassløftingsverktøy som består av to store sugekopper (Ø1mm hver) og kan brukes til å løfte opptil kg tunge ting.

Winlet vakuumløfter kan løfte alt som er lufttett, dvs. Den kan enkelt justeres til å løfte mange forskjellige materialer ved å endre på . Med Winlet 3kan du enkelt løfte , transportere og montere elementer på opptil 3kg. Uporøst, stivt materiale, f. Dobbelt vakuumsystem som kan løfte opptil 5kg. Løfter glass og sandwich panel.


Sugeplaten kan roteres 360° og vippes 90°.

Oppladbar og enkel å frakte. Nå renner ikke vannet ut når du løfter røret. I dette forsøket skal du løfte vann fra et kar med et glass som er snudd opp ned. Vannet følger med helt til glasset når vannoverflaten i karet.


Rutinemessige løft effektiviseres med vakuum løfteutstyr. Hei, Hva heter ett sånt håndtak med sugekopper som man bruker til å løfte glassruter og andre flate ting med? Og hvor får jeg kjøpt eller leid et . Ideell til fjerning og flytting av vinduer. GlasLift 500-4: Kan enkelt tilpasses for å løfte andre materialer.


Et stort utvalg av sugekopper gjør det mulig å løfte materialer som: . Emballasjemål, x x cm. Generell kjøpsinformasjon. Bruken av løftehjelp betyr at arbeidstakeren løfter lasten permanent uten smerte.


All-rounder med dobbel vakuum for løfting av sandwich og glass opptil 4kg. Brenner seg inn i glasset og skader glassoverflaten. I herdeprosessen kan det oppstå bølger i glasset.

For å løfte glass benyttes løfteutstyr med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...