onsdag 22. mars 2017

Basketball klubber i trondheim

Nedenforstående søk på organisasjonsledd bruker informasjon som er lagt inn i Idrettens databaser. Klubbens rekrutteringsområder er Trondheim sentrum og . RETS FØRSTE HJEMMEKAMP FOR JETS BLIR I STJØRDALSHALLEN LØRDAG 29. KL 17:MOT BÆRUM BASKET. Det var i år Studentlekene i Trondheim og vi stilte selvfølgelig med flere lag.


Munkvollhallen er nå rigget og klar til helgens Scania Cup-kvalifisering i G19- klassen i Trondheim.

Ti kamper med fem av landets beste juniorlag kjemper om to . Regionen består av klubber : . Det er ikke bare i den senere tid Trondheim Basketballklubb har figurert i media. Nidaros JETS Basket spiller BLNO kvalikk mot Ullern nå:. Singsaker Basketball , Steinkjer BBK og Hoops er så heldige å ha besøk av. Vi er alltid interessert i nye basketballspillere.


Om du har lyst å prøve er det bare å møte opp på trening eller ta kontakt med et av styremedlemmene. Spillerf or nittedal basket ball klubb g14.

Som guttunge var jeg med i en klubb i Trondheim , men den gikk i oppløsning. Ivareta nødvendig trenerkompentanse for breddeavdelingen. Bidra til at en liten lokal klubb kan delta i. Norgeseliten mot Tromsø, Bergen, Oslo,.


Samme helg spiller forøvrig også flere yngrelag og jentelagene cup i Trondheim. Tidspunkt for disse kampene kommer senere. Det var med stor sorg vi mottok budskapet om at vår kjære Joen er gått bort.


Han var av stifterne av Ulriken Basketball Klubb , æresmedlem . RIL Basketball ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen . Velkommen til oppsalbasket, Vi kan tilby et inkluderende og trygt miljø med plass til hver enkelt barn, ungdom og voksne som deltar. Byneset Ntn Taekwon-Do Klubb. Handelshøyskolen Sportsklubb Trondheim. Byåsen Basketballklubb (91). Summer Basket – Reisebrev fra Sveits.


Så jeg har disk fra Yagers klubb , og mini med det sveitsiske flagget . FLI under bransjen Idrettslag og - klubber. Hoops Basket Elite har besøksadresse Øvre Ferstadveg Trondheim og. Det er to andre klubber i fylket, men så langt unna som Isfjorden og Ålesund.

Ellers må man til Trondheim for å spille mot andre lag. Vi samarbeider tett med både små og store spanske basketballklubber. Vi arrangerer kamper mot spanske lag og organiserer mini-turneringer.


Idrettsbygget: Trondheim Basketballklubb mot NTNUI i en oppvisningskamp i rullestolbasket. Under Studentlekene deles den gjeve prisen beste klubb ut. Etter åpningen var det mulig å spille bordtennis, petanque og basketball. Men for en basket - klubb med millionbudsjett merkes dette stort. I Trondheim kan de kanskje få et lag i ligaen om ikke så altfor lenge.


Stjørdal Dragons sto som arrangør, og flere lag fra Trondheim i tillegg. Alle klubber stiller med Easy- basket cup en gang hver sesong, og fem .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...