onsdag 8. februar 2017

Syrefast wire

Ekstra myk syrefast wire for wirefall, hanefot, styringer og lignende. Leveres standard på 1m rull. Lagerbeholdning nettbutikk: Se lagerstatus alle butikker. Stiv riggwire for stående.


Wire , 1xmetervare, syrefast. Rustfri stålwire7x(5mm dog 1x19).

Belast aldrig en stålwire med mer en av bruddstyrken. Stålwire skal kun belastes til en . Selger en kveil med 10mm Awire. Dette er en brøkdel av ny pris. Bruksområde: Fuktige omgivelser, saltvann, . Wireklemme i syrefast stål.


Husk å oppgi antall meter du ønsker, så k. Vi er spesialister på levering av ståltau eller wire til alle formål, og skreddersyr etter behov.

Vi tilbyr alt fra 7-trådig wire til de mest avanserte høykvalitets-, . Generelt: Beslagene presses på ståltauet. Velg byggevarehus for å se pris, lagerstatus eller handle. Verktøysikringsnelle produsert i syrefast stål og slagfast industriell ABS-plast. Denne verktøysikringssnellen er alternativet . Vi anbefaler rekkewire i 1xsyrefast wire.


Alle komponenter i 3syrefast stål. Båter under fot: 4mm 1xwire. Robust og rustfri fallblokk fra Miller.


Miller Falcon fallblokk er et svært solid og slitesterkt produkt som er designet for harde påkjenninger. Wirelås 400-I 3MM Syrefast SB. WIRELÅS 400-IM SYREFAST SB. For oppheng av rustfrie kabelstiger bruk syrefast.


Forventet leveringstid: 2-dager inn til oss. Søgeord: d for at tilføje . Rikholdig utvalg av standard usertifiserte handelssjakler, sorte, galv og syrefaste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...