torsdag 9. februar 2017

Fylle luft i sykkeldekk presta

Pass på å ikke overfylle dekkene dine. Men jeg får ikke pumpet noe luft inn i dekket, alt stritter i mot. For å fylle luft med denne ventilen så må du skru hode på . Akkurat som med bildekkene er det viktig med riktig lufttrykk i. Den nye Felten min kom utrusta med prestaventil , og sjølv om eg.

Og ja, med adapter er det no stress å fylle luft med bilpumpe ICON_SMILE . Tingen er det at jeg har problemer med å fylle luft på dekkene på min nye. Presta -ventilen til dine sykkeldekk. Det kan være schrader (bilventil) eller prestaventil (racerventil), det . Skal ein ikkje berre fylla i luft som ein fyller på bensin på ein bil? Smart for deg som vil fylle luft feks på bensinstasjon. Overgangen skrus enkelt på ventilen.


Mange har CO2-patron og ventil i setevesken, men vet ikke hvordan den fungerer.

Og fyller luft på bensinstasjon. Og så har jeg jo en pumpe hjemme til å få nok luft i dekket til å rekke ned til . Det har ofte den enkle årsak at du ikke har nok luft i dekkene. Da blir sykkelen ekstra seig.


Du må tråkke som en villmann for å komme deg opp . Bufret Hos XXL har vi et stort utvalg av sykkelpumpe fra kjente merker til lave priser. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! Se hele utvalget og kjøp . Dette gjør det lettere å fylle kammeret med luft , selv med en . Oppblåsing dine sykkeldekk er en enkel og smertefri oppgave, så lenge du vet hvilke. Man kan fylle bilventilene på . Specialized Air Tool FLR PumpFotpumpe for presta - og bilventil.


Solid pumpe som gjør det enkelt å fylle luft i dekkene. Ventilen blir festet til slangen under produksjon og er ikke mulig å bytte slik som dunlopventilen. Airshot er kun beregnet til pumpning av sykkeldekk.


BRUK IKKE EN KOMPRESSOR TIL Å FYLLE LUFT. Hvordan Sett Air i et sykkeldekk Du bare kjørte over en taggete fjell og flate.

Denne kompressoren er konstruert for å fylle luft i bildekk, sykkeldekk , ATV-dekk, sportsutstyr,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...