mandag 20. februar 2017

Froste vindu spray

Er det noen som har noen formening om jeg burde bruke spray eller film? Spraylakk matt frost , til inne- og utendørsbruk. Gir en frostet overflate på glass! Effektfarge, Frostet glass. Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet.


Så en frostspray på Biltema som kunne gjøre frosteffekt på glass.

Jeg har et baderomsvindu som synes godt fra veien og et soveromsvindu som . Kabinetter og modifikasjoner. Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 23. Her i Danmark kan man i allefall kjøpe frostspray i byggemarkeder og så spraye på selv.


Jeg har selv tenkt å froste et vindu i en dør jeg har. Hvor får jeg kjøpt - frosting til vindu ? Flere resultater fra forum. For en fin frostet effekt, kan du også montere frostet folie på vinduet. I tillegg må du ha ekstrautstyr som en sprayflaske , tapetutstryker eller .

Vindusfolie gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en. Klipp folien til riktig størrelse, spray vinduet med vann og dra av beskyttelsespapiret. Den sprayes i tynne lag på et rent og flekkfritt vindu. En sprayboks holder til omtrent m², så om du skal spraye store flater bør du kjøpe flere . Vinduer og andre glassflater må alltid dekkes av solbeskyttelsesfolie eller speilfolie.


Skulle vi kjøpe en type film, eller spray ? Jeg lette på nettet og fant masse kjerringråd om hvordan en kan froste glass. Spraybokser med blank, sateng og matt lakk. Frost effekt lakk og krakeleringslakk hvit, krem og antikkhvit. Spray for å skape snø og frost effekt på glass.


Med vindusfolie montert på vinduet reduseres varmen som slippes gjennom glasset. Spray rent vann på vinduet , legg på folien og stryk ut med en nal, . Vindusfilm fra Siluett Frost som fungerer som både innsynsbeskyttelse og vindusdekorasjon. Spray vinduet med vann (tilsett litt såpe eller vaskemiddel). Skjær filmen i ønsket størrelse og fjern beskyttelsespapiret.


Fest filmen på vinduet og press ut . Jeg vil froste vindu på bad og toalett, for å slippe gardiner – mest . Frostet vindusfolie er vanskelig å sette opp uten at det blir små luftbobler under.

Og i tillegg skal den settes opp på et tørt vindu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...