onsdag 8. februar 2017

Baderom lillehammer

Hos Norfloor Lillehammer finner du alt du trenger til ditt bad - vi har alt fra baderomsmøbler til fliser til veggen. På utkikk etter rørlegger på Lillehammer ? Hos Nyheim AS hjelper vi deg med alt fra befaring og oppussing til vanlig utstyrsmontering og mye mer. Berøringsfrie blandebatterier på baderom eller kjøkken er derfor ikke . Butikken er kjent for sine store og flotte utstillinger av inne- og utefliser, naturstein , . Helt nytt ba eller kanskje bare en ny servant?

Vi har lang erfaring og med vår kunnskap . Hos oss finner du ekslusive, økonomiske, smarte og plassbesparende løsninger. Vi leverer produkter fra mange spennende leverandører innen baderom. Byggmakker Skattum Lillehammer. Vi hjelper deg med anbud på baderom.


Få mer for pengene med et HTH kjøkken. Finn informasjon om åpningstider og adresser. Området består for det meste av eneboliger på romslige tomter, og det er kort gangavstand til både barnehager og gode .

Bor du på Lillehammer og trenger Elektriker? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Vask av kjøkken Vask av baderom og Vindusvask. Du er kanskje på utkikk etter nye skyvedører til garderoben? WC: Varmt og kaldt vann, Hånddusj og badekar.


Drømmekjøkkenet har kjøkken . Tekstil og interiør til hjemmet. Vi er en av Norges ledende kjøkkenleverandører. Boligen ble tilbygd på 90-tallet med inngangsparti og baderom. Resultatet er blitt et baderom med en vaskedel og en badedel, delt av en.


Her kommer informasjon om hva vi tilbyr innen. Tal personar til stades: 10-6-4. Tal heimehøyrande personar: 10-6-4. Baderom - og gulvutstillinger.


Over et areal på 6kvadratmeter finner du flotte baderomsløsninger og kvalitetsprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...