mandag 27. februar 2017

Apotektekniker eksamen

OPK-instituttet tilbyr rene nettstudier og tilbyr utdanning til apotektekniker som. Man må selv sørge for eventuell praksis og det er eksamen som privatist i hvert . Eksamen og vurdering, For elever, For privatister. Nynorsk, Tverrfagleg eksamen , apotekteknikk. Er du allerede i jobb på apotek og ønsker å ta eksamen for å bli autorisert apotektekniker ? Eller ønsker du å omskolere deg fra et annet yrke for å bli autorisert .

Kurset passer for deg som har arbeidet eller arbeider på apotek, og ønsker å bli autorisert apotektekniker. Opptakskrav er enten: Bestått eksamen i. Bli autorisert apotektekniker med vårt studietilbud! Du har selv ansvaret for å melde deg til eksamen i rett tid. Opplæringen skal bidra til at apotekteknikere kan håndtere legemidler og andre. Privatisten skal opp til skriftlig eksamen i hvert av programfagene.


Deretter var det timers forberedelsestiog selve eksamen som er. Helsesekretær eller apotektekniker ?

Apotektekniker nettstudie - Karriere og utdanning. Flere resultater fra forum. I tillegg går du opp til en praktisk eksamen der de felles programfagene inngår. Eleven skal opp til en tverrfaglig praktisk eksamen hvor de.


Jente på år her som har strøket eksamen som apotektekniker. Tidligere eksamensoppgaver. Eksamensoppgaver til sentralt gitt skriftlig eksamen finner du på . Alle hjelpemidler er tillatt, men det er ikke anledning til å bruke Internett eller andre verktøy som tillater kommunikasjon under eksamen , bortsett . Fullført opplæring i faget fører fram til yrkeskompetanse med yrkestittelen apotektekniker. Jeg jobber som apotektekniker ved Boots apotek på Revetal i Vestfold. Ved bestått eksamen blir man autorisert apotektekniker.


Som privatist går du opp til eksamen i hvert programfag. Du kan søke om autorisasjon når du har fått vitnemål. For å få fritak for fellesfag må du ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...