fredag 6. januar 2017

Mc dekk test

Det anerkjent, engelske magasinet Motorcycle News (MCN) har testet årets dekk både for sport og touring. Resultatet er klinkende klart i begge kategorier. Dette var ordene til det ledende tyske MC -bladet Motorrad etter sammenligningstesten av METZELER dekkene mot Pirelli ANGEL GT, Michelin Pilot Road GT, . Dunlop RS III ble utnevnt til samlet testvinner.


Fantastiske testresultater for Dunlop MC - dekk ! I mai-utgaven av MOTORRAD ble Dunlop.

Dekkene kommer overlegent ut i alle tester jeg har lest, men jeg har fått. Ekstremt billige motorsykkeldekk. Vi tilbyr deg de beste dekkene ! Uslåelige priser , portofri forsendelse innen Tysklan gunstig montering nesten overalt i . VTi (Vei og Trafikkforsknings institutt) Sverige har foretatt en test på vinterdekk til personbil med forskjellig alder og testen viser, at år . Dette dekket setter en helt ny standard når det gjelder levetiden på MC - dekk ! En uavhengig test ble utført på en Harley Davidson Electra Glid Classic i USA.


Hvilket bakdekk bør jeg gå for? Nytt Krav Til Mønsterdybde På Mc Dekk ?

Fikk lagt på nytt bakdekk på mc og det viser seg nå at dekket er. For de norske prisene på MC - dekk er stive som en Yamaha R1-ramme. Vår pristest avslører imidlertid at det er mulig å spare mange . Norgesdekk og Michelin har nylig kommet til enighet om en avtale om at . Michelin og Norgesdekk inngår felles satsing på markedet for MC dekk i Norge! Mc dekk til sport og touring motorsykler fra Michelin. Gjennom sine mange innovasjoner og strenge krav til sikkerhet er Michelin blitt verdenskjent for sine mc.


Pressemelding fra Spare Parts Service AS: Dobbeltseier til METZELER i dekktesten i det britiske bladet Motorcycle News. Det respekterte tyske motorsykkelmagasinet Motorrad har testet den nyeste generasjonen av Sport Touring- dekk fra fire produsenter, . Motorsykkeldekk tester - les anmeldelser skrevet av brukere hos dekktest. Du finner utvilsomt de beste sommerdekkene ved hjelp av disse . Elving Solli har laget en fin dekktest der . MC - Dekk fra Michelin i forskjellige varianter og dimensjoner.


Finner du ikke dekket du trenger? Vi bestiller mange typer dekk , så gi oss beskjed! NAF- test av sommerdekk i bladet Motor kårer Michelin til årets vinner, med Nokian Hakka .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...