onsdag 21. desember 2016

Teakrens test

I denne testen gjorde vi en sammenligning mellom Hempels teakrens og teakolje og V. Hövelings Golden-produkter. Sistnevnte har mange likhetstrekk med mer . Nå har jeg prøvd forskjellige typer teakrens uten å få det rent og har gått til. Båtnaboen brukte dette - testet også på det gamle dekket på .

Hva funker for å gjennopplive teak? Noen som har erfaringer med Extreme teakrens ? Snappy 1-teakrens - skumle greier? Flere resultater fra baatplassen. Bufret TEAKRENS TEAKRENS 7XM.


Rensepasta som fjerner fjerner all skitt, alger, etc. Vil også fjerne olje, samt tykkere lakklag, noe som reduserer .

Selv har de laget en video på rens av teakdekk . Hvis båten fortsatt ikke er ren, så kan det . Hvis treverket ikke er lakkert, går du over med trepleiemidler, som spesialoljer for tre, teakolje eller teakrens. IKKE bruk rensemidler som . Få tips og råd om hvordan du renser og vedlikeholder teak på båten din. Hvordan rense alle teakoverflater med en rask og enkel to trinns metode. Teakseal fra Bo Fastening er de beste og mest skånsomme produktene vi har testet. Våre kunder har delt sine positive erfaringer og kjøper produktene igjen og.


Er treverket veldig slitt bør det vaskes i to trinn med spesialprodukter for teak ( teakrens ) eller terrassefornyer som fjerner gammel behandling, . Egenskaper Herdins Teakrens rengjør effektivt teak og annet edeltre i utemiljøer. Meget godt egnet for rengjøring av hagemøbler, ytterdører og lignende treflater. Teakrens fjerner all gammel olje så treverket ser helt nytt ut. Får du ikke bort all oljen, blir det ikke pent.


TEST :Effektivt for teakenTeakdørker og detaljer trenger stell hvis man ikke. Afox i Holmestrand har laget to nye produkter, en teakrens og en olje som vi har testet.

Prisen kommer i tillegg til pristilbudet i bunn av skjemaet. Vask av båt innvendig pris 1. Meget slitt treverk bør vaskes i to trinn med teakrens eller terrassefornyer som fjerner gammel behandling, og terrassevask som nøytraliserer og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...