tirsdag 27. desember 2016

Prelle impregnering

Når plaggene nærmest står av seg selv etter impregnering skal det ganske . Vedlikehold og rengjøring av telt? Skalljakke som slipper inn vann - Bekledning innlegg 16. Impregnering av sko, bukse og jakke - Fottøy innlegg 20. Norønna Amundsen anorakk - vinterbruk - Bekledning innlegg 7.

Forums › Tilbehør › Kjøreutstyr Bufret Lignende 12. På 80-tallet var jeg borti en norsk tøyimpregnering som het PRELLE , den var meget effektiv og rimelig. Den haes i siste skyllevann i maskinen.


Jeg tester impregnering i stedet. Ved moderat regn ble jeg våt gjennom jakken og stoffet blir fuktig i stedet for å prelle av, slik det gjorde da . Er Hydrophobia Nanocoating en erstatning for vanlig impregnering ? Vannet preller av tekstilen siden de vannavstøtende molekylene skaper . Taski Repello er et svært effektivt impregneringsmiddel som får smuss og vann til å prelle av, uten at .

Vet ikke om Prelle impregnering finnes fortsatt, men den kan tilsettes. Har brukt impregnering for tekstil på paraplyer og dette er helt knall fordi . Klær, sko og mote innlegg 11. Oilskin vs goretex - Velvære, hudpleie og kosmetikk. Flere resultater fra forum. Jakt og fiske - Diskusjon.


Har noen noe forslag til en god impregnering , noen har foreslått teltimprigneringen til. Funket utrolig bra, vann og drikke preller rett av. Må kalesjen være 1 tørr ved impregnering ? Hvilken kalesje impregnering er best ? Prelle Tøyimpregnering tilhørte tidligere Fleisher, men Bebel overtok den i ca . Til impregnering av steingulv. Får smuss og vann til å prelle av uten at . Fra fabrikken er alle vadebukser impregnerte for at vannet skal prelle av ytterstoffet. Bees Wax - impregnering til lærstøvler fra Friluftsmagasinet AS.


Bestill trygt og enkelt på magasinet. Mangler: prelle Helsport Hvordan ta vare på teltet ditt?

Bufret Slike stoffer kan du ikke impregnere , da impregneringen bare vil prelle av silikonet. Men dette er da heller ikke et problem, da silikonbehandlet nylon ikke lar seg . Vann på behandlede flater vil samle seg i dråper og prelle av. CleverCoat stopper ikke klær.


Har lest om impregnering i vaskemaskin, men tror ikke det er . Rengjøringsmidler og impregnering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...