tirsdag 6. desember 2016

Comfort tromsø bad

Vi tegner også badet ditt i 3 slik at du lettere kan ta dine valg på hvordan du vil ditt nye. På utkikk etter en rørlegger i Troms? Ta kontakt med en av våre rørleggere i Troms for en hyggelig prat eller besøk oss i. Comfort Tromsø - HT Rør AS.


Bildet kan inneholde: personer, personer smiler, folk som står. Ingen automatisk alternativ tekst tilgjengelig. Våre favoritter til badet ! Velkommen til Bademiljø i Tromsø. Vi i Gunge VVS AS utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. Hos Rørleggeren Tromsø AS hjelper vi deg med alt fra befaring og oppussing.


I tillegg selger vi alt av interiør til bad og vaskerom. I vår bedrift legger vi tilrette for egenutvikling og . Tenk smart, effektivt og det man trenger. Se våre tilbud på Clarion Collection Hotel Aurora i Tromsø.


Alle har en flatskjerm-TV med satellitt-kanaler og eget bad. Dette hotellet ligger rett i nærheten av Nordnorsk. Sitter med et dårlig inntrykk av Bademiljø i Tromsø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...