fredag 2. desember 2016

Apotektekniker kurs

Dette er kurset for deg som har erfaring fra apotekarbeid og ønsker autorisasjon. Apotektekniker studiet - nettstudie. Bli autorisert apotektekniker med vårt studietilbud! Arbeidsledige over år som ønsker arbeid som apotektekniker.


En apotektekniker arbeider i apoteker under faglig ledelse av farmasøyter.

Eller du kan feks gå på folkeuniversitetet om du bor i næheten, der starter kurs februar på lillestrøm. Det kommer litt an på hva slags . Her kan du ta alt fra universitet- og høgskolestudier til yrkesrettede kurs , . Nettkursene har som mål at apotekteknikere , sykepleiere og annet helsepersonell som jobber i apotek skal være gode legemiddelrådgivere. OPK-instituttet tilbyr rene nettstudier og tilbyr utdanning til apotektekniker som rent nettstudium, alle tre nivåene VG VGog VG3.


Kurset starter i august med plasser. Et yrke som apotektekniker har mange oppgaver knyttet til reseptekspedering, varehåndtering og .

I oversikten finner du Helseservice kurs fra hele landet, og alle Helseservice kurs er. Vg3) som apotektekniker , helsesekretær eller tannhelsesekretær. I Vgkan du velge spesialisering for å oppnå autorisasjon som helsesekretær, apotektekniker eller tannhelsesekretær. Er du usikker på hva du trenger av fag, . Det innebærer at skolen garanterer for at vi har gitt deg nødvendig praktisk og teoretisk opplæring til å utøve . Noen av våre kurs dekker hele Nordlan og andre har deltakere fra hele Nord- Norge.


Det planlegges kurs per år innen . Vi tilbyr gratis videregående utdanning for voksne. Utdanningen kan føre fram til fagbrev, yrkes- eller studiekompetanse. Du kan også få veiledning og . Grunnkurs i helse- og sosialfag år. Fleksibelt - nettstøttet - samlinger - . Videregående kurs I, helseservicefag år.


Det nylanserte Apokus- kurset om munntørrhet får toppscore blant. Hovedmålgruppen nå er etter- og videreutdanning av apotekteknikere , i alle typer. De fleste kursene arrangeres i Oslo, men det har vært avholdt en rekke kurs.

Du lærer om legemidler og andre apotekvarer, og veiledning av kunde om riktig . Egenvurderingsskjema til lærerplanene for apotektekniker. Deltatt på ulike kurs og samlinger for å styrke kompetanse i salg og coaching. Kontakt med legemiddelfirmaer og kosmetiske firmaer som besøker apoteket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...