tirsdag 22. november 2016

Smartpanel vaskerom

Veggene er i klimaklasse dvs. Jeg skal pusse opp et vaskerom. Smartpanel Firetex er ferdigmalt veggpanel malt med brannhemmende maling. Er det helt sjanseløst å ha smartpanel på den synlige veggen mtp. Der er det nå montert belegg, som da blir synlig som oppkant.


Jeg har en del smartpanel plater til overs.

Huntonitt, så det skal tåle den minimale fukten i et vaskerom. I den nye kolleksjonen med smartpanel finner du slette vegger i mange spreke og fine farger som gir rommet en helt ny atmosfære. Kan man bruke smartpanel på veggene på badet?


Dersom du ikke vil flislegge får det jo også an å tapetsere. Hos oss er det vinyltapet på vaskerommet og jeg har ikke oppdaget noen problemer . Veggpanel som kan benyttes på badet eller vaskerommet. Planleggingen av oppussingen i Rekkehuset fortsetter. Det skal bli kombinert bad og vaskerom i kjelleren Slik er utgangspunktet: Vegg inn til .

I det minste soverommet er det to vegger med smartpanel. Moderne hytte med alle fasiliteter. Hytta ligger i umiddelbar nærhet til sjøen og har stor terrasse med gode solforhold og en fantastisk utsikt.


En enklere hverdag har vært mottoet under utviklingen av våre vaskeromsmøbler. Platene egner seg godt for bruk på vaskerom , grovkjøkken og andre rom i huset, hvor det er høy fuktighet (klimaklasse 2). De skal ikke brukes i våte soner, som . Nye farger til smartpanel. Sett farge på veggene: Helhet og harmoni med Smartpanel.


Kan brukes i alle tørre soner på bad og vaskerom , eller under benk på kjøkkenet. Vi skal lage ett vaskerom (2mx1m). Holder du på å pusse opp hjemme og vil friske opp veggene?


Da kan veggpanel være en enkel løsning for å . Takpanelen og takplatene benyttes i tørre rom, men kan også benyttes i godt ventilerte bad – og vaskerom i boliger (Klimaklasse 1). Medlemskap til Boligbyggelaget kr 30- Kontingent for medlemskap kr 30- Avklaring forkjøpsrett kr 7. Hjemmelsoverføring kr 43- Tinglysing .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...