tirsdag 1. november 2016

Ringstivhet sn8

Det finnes lavere klasser, men de innebærer dårligere rør og større krav til utførelse. I den grad det er behov for rør med høyere ringstivhet benyttes trykkrør - for . Vi leverer ringstivhetsklasse SNsom standar og SNog SNnår. Dette sier at røret tåler min. Utvendig korrugert, glatt innvendig.


Ringstivhet SN- Godkjente rør.

Røret kan ikke benyttes innomhus på grunn av PE materialet som er brannfarlig. Plastrør med ringstivhet SNskal, . PP rør kan også leveres med påsveisede muffer. For kabelrør med ringstivhet på SNkreves det en leggedybde på cm.


Permaflex har ringstivhet SNeller høyere. Rørene tilfredstiller krav til . I pris skal medtas komplett deler og jobb med tilknytning av eksist taknedløp til Ø1ledning. Tilfrdstiller ikke kravet til ringstivhet SNi .

Relativ deformasjon: Ikke relevant. Kode, Initialverdi, Beskrivelse. Høyeste kontinuerlige drifts. PAKNINGSTYPE: INNSTØPTE PAKNINGER. Lokalisering: Ihht kumskisser.


For nedgraving, med muffe, bruksområde UD. Robuste rør med ringstivhet SN(krav) som tåler norske forhold godt. OBS: Oppgitte priser er meterspriser. Pakningstype: Valgfri pakningstype.


Overvann: 3mm PVC , ringstivhet SN, Materialer SN Svart farge. Vannledning: mm for eneboligtomter og mm for flerboligbygg. VA-rørene som benyttes må ha tilstrekkelig ringstivhet. For trykkledninger oppgis SDR-verdi og Designfaktor.


SN) med integrerte pakninger. Konstruerte rør godkjennes ikke til bruk på kommunale spillvanns- eller overvannsledninger. Rørets ringstivhet hindrer kollaps og sammenpressing.


Deformasjonen skal ikke bli for stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...