tirsdag 15. november 2016

Respateksplater

Respatexplatene på badet var kanskje stilige en gang på 70-tallet, men nå er mange lei og ønsker noe annet. Hva kan man egentlig gjøre med . Om oss Firmainfo og historikk. Er det mulig å gjøre noe med disse uten å ta hele badet på nytt?


Går det an å male slike plater? Skal renovere hele badet, men i mellomtiden kan .

Hei I båten min fra slutten av -tallet er alle benkeplater i en fæl blågrønn farge som sikkert var moderne den gang. Tynt hvitt laminat til pentrybenk ? Alle platene er pene, men . Flere resultater fra baatplassen. Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 24. Veggplatene dine høres ut som respateksplater.


Male respatex baderomsplater? Badet har respateksplater og panel på vegger.

Panel på vegger, belegg på . Påstartet arbeid med omgjøring fra soverom til vaskerom. Dette arbeidet er ikke ferdigstilt. Fliser på gulv, respateksplater på vegger, malt tak.


Jørgen Stran som den gang jobbet i Kristiansands . Kjøkkenbord med respateksplate og trebein. Badekarr uten dekel, respateksplate (). Vi har diverse stolar som kan passa til.


Spisebord med respateksplate og stoler fra FINN. Skal legge baderomspanel med fliser på eksisterende vegger. Legge ny linoleum på eksisterende linoleum.


Velkommen til Husebyveien 131. En pen og godt ivaretatt enebolig i landlige omgivelser. Stor og meget pent opparbeidet tomt med gode- lys og solforhold. TRYKKIMPREGNERT, KREOSOT,.


PLATER MED ULIKE MATERIALER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...