fredag 25. november 2016

Kjøpsloven garanti hvitevarer

Du har to års klagefrist når du kjøper noe fra en privatperson ( kjøpsloven ). Hvitevarer er som regel store og tunge, og det er derfor upraktisk å ta for eksempel . REKLAMASJON OG GARANTI PÅ HVITEVARER : Du kan klage på feil ved vaskemaskinen eller kjøleskapet ditt i inntil år. TV, PC, hvitevarer , stasjonære hi-fi-anlegg og mobil- og smarttelefoner. En garanti er noe produsenten eller selgeren kan velge å gi deg.


Denne reklamasjonsretten er for næringskjøp regulert av Kjøpsloven.

For å kunne markedsføre et produkt med en garanti , er det et krav etter. Hjemmeelektronikk og hvitevarer vil etter loven regelmessig være . Du kan for eksempel få ti års garanti på en vaskemaskin, mens du. Dette gjelder i hovedsak kamera og mobiltelefon, men også hvitevarer og kjøleprodukter som får en ekstra påkjenning i sommervarmen. Dersom en vaskemaskin (eller andre hvitevarer ) står i en leilighet som blir utlei.


Hvor lang garanti har man vanligvis på noe slikt når det er kjøpt på. Kjøpsloven og forbrukerkjøpsloven regulerer reklamasjon, ikke garantier. Dell ikke uten videre kan avvise klagen.

Garanti på hvitevarer - Forbrukerrett 5. Noen som har kontroll på kjøpsloven og garanti ? Kjøper du fra en privatperson gjelder kjøpsloven og fristen for å klage ( reklamasjon) er år. Når kan du reklamere – garanti hvitevarer ? I mange tilfeller tilbyr selgeren også en garanti i en begrenset periode. Alle varer kjøpt hos Skousen er dekket av både garanti og reklamasjonsrett. Se Serviceguide for hvitevarer , brunevarer og telematikk. Det samme gjelder dersom selgeren ved garanti eller på annen måte har påtatt seg ansvar for at . Dersom hvitevarer , som kuldemøbler og vaskemaskiner, gjerne holder og brukes i. At vi bruker kjøpsloven i figur og ikke forbrukerkjøpsloven skyldes at vi ønsket å bruke.


Tidligere har disse reglene vært en del av kjøpsloven. Det er blant annet forbudt å reklamere med garantier dersom forbrukerne ikke gis . Vi forhandler nye hvitevarer fra ASKO, Gorenje, UPO, Electrolux og Whirlpool. Etter kjøpsloven gjelder følgende regler for garanti ved kjøp av hvitevarer og . Som vår kunde har du etter kjøpsloven dagers angrerett på varene du kjøper gjennom nettstedet, . Når det gjelder store hvitevarer , utfører de fleste av våre leverandører hjemmeservice.


Det kan videre nevnes at selv om det foreligger garanti ved kjøpet, fratar ikke dette forbrukeren. Reklamasjon ved vanlige kjøp ( kjøpsloven ).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...