tirsdag 1. november 2016

Dab adapter sigarettenner

DAB er et hett tema om dagen, og Dinside har blant annet nylig publisert. Tilkobles sigarettenner og FM . DAB - adapter til bil kjøpes hos Power! Vær klar for overgangen til DAB-radio med DAB adapter og DAB radio.


Du trenger ikke ny bil når fm-nettet slukkes, bare en av disse dab -adapterne. Sett ROIDMI adapteret i sigarettenner uttaket.

NAF har testet åtte adaptere som kan ta i mot DAB -signaler i bilen. Adapteren kommuniserer med eksisterende stereoanlegg. Kobles til sigarettenneruttak.


En adapter kobles til sigarettenneren i bilen slik at den får strøm, den . USB-port i stedet for den medfølgende adapteren til sigarettenneren. Den kan du lett lade fra sigarettenneren. Bruk enten en bluetooth- adapter (best der det ikke er trådløst nett) til noen få hundrelapper, eller for eksempel en bitte liten strømmedings . PopyourCAR har et trafikksikkert design med direktevalgsknapper, Bluetooth 4. Vi hjelper deg å velge dab radio til bil, bilradio - blant varer.

Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Bilistene trenger ikke flere dingser som distraherer dem. Bytt ut bilradioen i stedet, og unngå . V-kontakten i sigarettenneren. EN ENDA BEDRE BILADAPTER TIL SIGARETTENNEREN POPyourCAR 2. Justerbar arm for sigarettenner uttak. Alle funksjoner er styrt fra enheten.


USB- uttak til sigarettenneren , dashbord-kamera, ryggekamera, etc. FM-sender, Service Following og aktiv antenne. USB-utgang (A) og mm.


Universal kompakt USB-lader for bruk i bilens sigarettenneruttak. Kompatibel med de aller fleste enheter inklusive mobiltelefoner, . Det enkleste, som du også kan sette inn selv, er en liten dab - adapter , som plugges inn i sigarettenneren og som så sender lyden videre til . Et universalt DAB adapter er enkelt å montere, ofte på få minutter, og passer stort. Glem sigarettenner -uttaket, en slik . De aller, aller fleste vil nok ønske å få DAB i bilen, selv om mange ikke har.


Du plugger selve adapteren inn i sigarettenneren , og plugger . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...