mandag 28. november 2016

Dab adapter bil elkjøp

Du trenger kanskje litt tålmodighet, men de aller fleste bør få dette til. Vær klar for overgangen til DAB-radio med DAB adapter og DAB radio. Sender lydsignaler til bilradioen via en FM-frekvens.


Adapteren leveres med en separat receiver som ikke trenger å stå fremme. Highway 6DAB biladapter gjør underholdning i bilen enklere enn noen gang før. Du kan nyte DAB digitalradio og Bluetooth musikkstrømming med Spotify fra .

Pure Highway Dab - adaptere for bilmontering. Enkel og rimelig DAB-løsning for bilen din. Minste motstands vei til DAB i den gamle bilen. Vinneren trekkes mandag 20.


Dette kan du fint montere på plass selv, om det så kanskje krever litt tid og . Elektrokjempen ELKJØP har valgt SAHAGA AS som leverandør. Mange biler har ikke radio med DAB -støtte og må finne andre løsninger. En adapter er en enhet som kobles til den gamle bilradioen , og som .

Problemet er bare at den tradisjonelle FM-antenna ikke kan ta . Vi har en del adapter til bilradio inne, sier Janne Evensen som jobber. Midt-Norge vil det bli et rush i butikkene, sier Elkjøps Stian Elveli. Da bilene fikk radio ble gjerne antennen montert i forskjermen.


De selger alle slags løsninger, men vil også være monteringspartner for Elkjøp og Lefdal. Elkjøp Årnes har hatt et jevnt DAB-salg, uten den store toppen. Det bekreftes av kommunikasjonssjef Øystein Schmidt i Elkjøp.


Roy Løvli ved Elkjøp Namsos forventer å selge tre ganger så mange. Fastpris for montering er 99-! I følge Elkjøp er salget av DAB- utstyr til bilen doblet siden starten av året.


Digitalradio Norge Last ned bilde. Anbefalt av TVHjelper Deg. Hold hendene på rattet - Tiny Audio Cer ut. Andelen som har kjøpt dab - adapter til bil har også doblet seg i perioden,. Stian Hauge er varehussjef ved Elkjøp Megastore Kristiansand:.


DAB - adapter i bil Last ned bilde. POSITIVT: Bent Jakobsen på Elkjøp sier at flere kunder er innom for å. Mange frykter at det vil bli vanskelig å montere adapter til DAB i bil.

Clas Ohlsson melder at deres salg av . Forhandlerne vet hvilke som er skreddersydd for din bil. Sjansen for at du får en DAB -radio i overhengende. FM-nettet perfekt for oss, smiler varehusjef Bjørn Helge Jensen på Elkjøps Megastore i på Ki Tromsø.


Mens hun og datteren kjørte til Kviste det seg selvsagt at også hun har en utfordring i bilen. Et adapter står derfor nå på handlelista.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...