onsdag 5. oktober 2016

Sandblåse felger bergen

Hentet inn pris på glassblåsing og lakkering av rrc- stålfelger i dag. Vi pulverlakkerer og reparerer felger i alle farger. Med vår moderne maskinpark og dyktige ansatte er du sikret arbeid av høyeste kvalitet. Er det noen som kjenner til hvor man kan få utført dette i Bergen ? Sinterco i Larvik sandblåser og pulverlakker bilfelger for 500kr pr felg.


Bergen Coating sandblåser og pulverlakkerer dine bildeler.

Braketter og oppheng som kan skrus av bilen og leveres inn. Innerskjermer og hele rammer tar de . Salg og montering av dekk og felger til både personbiler. Våre bilverksteder i Bergen og omegn utfører reparas.


Og siden vi alle her inne er petimetere på bilens utseende valgte jeg å sandblåse , samt pulverlakkere alle felgene fra bunn av. Er det virkelig så tabu å lakke felger med vanlig billakk slik jeg. Motor, dekk og felg innlegg 11.


Oppussing felger - hvordan får jeg best resultat.

Er disse felgene noe å ta vare på? Forums › Tilbehør › Deler og utstyr Bufret Lignende 30. Sandblåsing i Bergensområdet. Brukte de på noen felger en gang. Har noen alu felger som kunne trengt seg en opp pussing da de ble lakkert blå til en blå bil, men no skal på en rød bil ;) så det.


Vi har spesialisert oss på overflatebehandling av metaller, og kan i dag tilby det . Vi kommer til å sand blåse de delene som skal til pulver lakkering. Noen fra Bergen eller område som kunne tatt på seg en liten jobb ? Vi hjelper deg med anbud på sandblåse. Vi selger blåse materialer og blåsemaskiner, sandblåser fra Clemco og tørrisblåser fra Cold Jet. Tørrisrengjøring - Industrirengjøring av maskiner, utstyr og.


Jeg forkrommer ikke alu- felger og stålfelger. Polering av alu- felger tar vi, men er det lakk på felgene , må den fjernes før de. Mangler: sandblåse lakkering av felger på moped.


Felgene pusses jo ne eventuelt sandblåses før de pulverlakkeres. Er ikke så komplisert det. Skrevet av Emne: Reparere felger ?

De pulverlakkerer vel ikke, men de sandblåser og putter på 3-lag med 2k offshore. Vi lakkerer alt som tåler lakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...