onsdag 26. oktober 2016

Roterende stålbørste til vinkelsliper

Roterende børstesett, deler. Finnes på lager i varehus. STÅLBØRSTE 60MMXM( VINKELSLIPER ), Ståltråd tvinnet. Sortimentet omfatter både børster til stasjonære maskiner samt håndbørster og stålbørster til bruk på håndholdte maskiner (drill, vinkelsliper , rettslipere). Stålbørste til vinkel- og rettsliper med M14- gjenge.


Aksialbørste med tvinnet tråd i stål.

For bruk med vinkelsliper. Aggressiv, idealisk for renjøring av store overflater. Bosch stålbørste , mm 0. Harstad Trading - Vår fagkunnskap - din trygghet. Milwaukee, leica, laserverktøy, roterende laser, Paslode, LEN. Grovrengjører for vinkelsliper 100mm M14.


Vil du ha raskere omdreining, kan Kuzmins nye roterende børster settes fast på en vinkelsliper. Primateria stålbørste – Den beste roterende stålbørsten på markedet. Abracs 6-delers slipesett med stålbørster.

En blandet multi-pack med en kopp pensel og forskjellige størrelse spindel montert børster. Et verktøy eller nøkkel festet til en roterende. Operasjoner som stålbørsting , polering og avkutting er ikke anbefalt å utføre med. Vores websted anvender cookies, der er placeret af Kramp samt af tredjeparter.


Naturligvis passer vi godt på dine personlige . Sliper litt metall også, men liten risiko for å ta for mye. Vi veileder deg i bruken av vinkelslipere , og tester de forskjellige modellene. Alt fra stålbørster til betongslipeskiver og fugefreser-forsatser.


Den ligger alltid på topp på skadestatistikkene, og den raskt roterende skiven må du ha respekt for. Maskinen er utstyrt med hjul som trilles over fugene. En roterende stålbørste fjerner ugress.


Vinkelsliperen med sitt skiveutvalg brukes til større og tyngre gradeoppgaver,. Det blir hovedsaklig stålbørster tenker jeg. Jeg har brukt stålbørstekopper på vinkelslipere og hastigheten er jo regelrett farlig. Sett den roterende stålbørsen i batteridrillen og sett den i laveste gir. Ser at proffene på slipen bruker vinkelsliper fra metabo med regulervar hastighet.


Hvis et roterende innsatsverktøy kiler eller låser seg fast, fører det til umiddelbar stans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...