mandag 5. september 2016

Sink tak

Med sink på tak og fasade, kan en skape sitt eget personlige uttrykk. Mose på taket gir ofte problem med tette takrenner og avløp! Mosefjerning kan være risikabelt og arbeidskrevende!


For at det skal vokse mose på et tak , må det finnes en grobunn. Kobber har lengere levetid enn zink. Eiendommen ligger utsatt til for vær og vind.

De fleste går for sink , lakkert stål eller aluminium. Båndtekking passer også til renovering av tak og kan kombin-. Dette er nok også grunnen til at mange spesielle offentlige bygninger har tak som er bånd eller skivetekket med kobber evt.


Zinktakrenne tåler alle typer klimaforhold og gir et uttrykk som signaliserer kvalitet og skaper et godt helhetsinntrykk. Har du et gammelt skifertak bør du sjekke taket og bytte ut gamle fester. Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt . Få tilbud fra flere leverandører fra Stavern. Plastmo takrenner monteres med bakkanten først.


Fordelen med dette er at, takrennen kan monteres eller skiftes ut etter at taket er lagt.

Sink harmonerer fint med alle andre former for byggematerialer og er derfor også særdeles velegnet til renoveringsprojekter og nybygg. Plannja Trend er et lettmontert tak som gir huset ditt et ekstra løft. Enhver som drømmer om et førsteklasses tynnplatetak, kan derfor nå enkelt virkeliggjøre denne . Bredt sortiment av produkter fra Mønebeslag Monier Zanda Minster Sink. Bitumen(asfalt) går ikke sammen med sink.


Sink er generellt lite motstandsdyktig mot . Kirkeveien nytt tak med papp og opplufting og varmekabler (Oslo). Dette omfattet både fasader, tak , takrenner og beslag. Bakgrunnen for byggherrens valg av sink var ønsket om et mest mulig vedlikeholdsfritt . Beslag og Tilbehør av sink til Zanda Minster og Turmalin.


Taket på vår carport er av sink. Jeg vil ha likt sinktak på boden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...