onsdag 7. september 2016

Fritidsaktiviteter gjøvik

Familiemoro, bading, attraksjonsbesøk eller fiske? Gjøvik Frivilligsentral har mange faste aktiviteter , både ved avdeling Sentrum og avdeling Øverby. Ung i Gjøvik er en paraply for ungdomsaktiviteter i Gjøvik. Gjennom året har vi mange aktiviteter og opplevelser for ungdom i Gjøvik kommune.


Aktivitetene kan være årlige, månedlige eller ukentlige. Vestoppland inviterer DNT Gjøvik og Omegn til å bli med på Åpen dag på.

AKTIVITETSLEDERKURS FOR BARNAS TURLAG, GJØVIK. Lekeapparater ved Gjøvik Gård. Sommerferien har begynt og det er klart for å ta med barna på aktiviteter , Rundt om i nærområdet Gjøvik -Land og Toten er det . Invitasjon til workshop - næringsstrategi. Gjøvik kommune skal utarbeide en strategi for sin næringssatsing, og vi ønsker å høre din mening!


Dansekurs for barn og ungdom i Gjøvik - Kan du gå - kan du danse. For et barn kan et dansekurs være et fint utgangspunkt for å trene op. Valdres sommerballett - for.

Redd Barna Gjøvik er en lokal forening med aktive medlemmer. Vi er opptatt av at flyktningbarna i Gjøvik skal ha en trygg og god oppvekst, . Som student på NTNU i Gjøvik blir du del av et levende og aktivt studentmiljø. Når du studerer er det viktig å trives både faglig og sosialt.


Dette er informasjon som gjerne skulle vært gitt til den enkelte hovedtrener for partiet. Oppland Røde Kors driver en rekke flerkulturelle aktiviteter som omhandler sosial inkludering og nettverksbygging i lokalsamfunnet. Vi har erfart at personer . Når det gjelder fritidsaktiviteter skal det være gratis å leie kommunale . Kjære foresatte og foreldre,. Lillehammer og Gjøvik Dansesenter er en privat institusjon uten offentlig støtte. Derfor er vi avhengig av å . Hamar og Gjøvik får til sammen over millioner kroner til barne- og.


Vikenstranda har en svært attraktiv beliggenhet rett ved Mjøsa, like sør for Gjøvik sentrum. I Gjøvik er det mange muligheter for friluftsliv og fritidsaktiviteter. Det er et mål at barna skal delta i aktiviteter i nærmiljøet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...