fredag 2. september 2016

Eksosslange båt

Eksosslange Spiralarmert oljebeskyttet gummislange. Meget fleksibel og smidig. Godkjent hos ISO, Lloyd og RINA. Gasser og tørr eksos i biler, busser og båter.


Beskyttelsesslange for høy utvendig temperatur.

Jeg driver å monterer en Eberspächer D3lC comapct i båten. Jeg har prøvd en aluminiumsslange men den lekker i overalt når den . Fleksibel eksosslange og kjøling av eksos ? Eksos-slange , er noen lettere å bøye en andre ? Temperatur eksos slange - Båtforumet - baatplassen. Lekkasje ved eksosslange , - ønsker info og tips innlegg 26.


Flere resultater fra baatplassen. Marine eksos slanger - Vangbo AS vangbo.

Det anbefales å bruke stk. T-bolt klemmer på hver skjøt, for tett og sikker montasje. Eksos - og kjølevannslange for båter opptil meter. Kan også brukes som påfyllingsslange for bensin og diesel.


Mål (LxBxH): 640x200x400mm Slange. Universal bøyelig eksosslange. Tåler vibrasjoner meget bra. Maks aromatisk innhold:. Trebåten Bjarne Ellebye - BÅT EKSOSSLANGE MM.


Spesialprodusert for overgang på eksos , 48kr. EastyStart Web - App til bil og båt. HALYARD har perfeksjonert kunsten å redusere støy i båter. Tilbud så lenge lagret rekker. Eksos slange med forsterket gummi og dobbel spunnet wire.


MARINE DIESEL EKSOS SLANGE. Den fåes i både forsinket og rustfritt stål.

Skjøtestykke for eksosslange 28mm. Biltema påstår at den tåler. Benyttes for å skjøte to 28mm eksosslanger.


Slangene føres til merket midt på skjøtestykket og tettes og sikres med . Hei Jeg har tidligere laget en tråd her : Fjerning av rust i motormen jeg undrer på hvordan dette kan ha kommer vann inn i motoren egentlig så . De fleste båter har et instrument som viser temperaturen på motorens kjølevann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...