onsdag 31. august 2016

Svømmekurs for muslimske kvinner

Målgruppe: Kvinner over år som ikke kan svømme, eller som kan svømme litt. Passer også for kvinner som er utrygge i vann. Mange innvandrerkvinner har bakgrunn fra land der svømmeopplæring ikke tas på alvor, sier Fozia Hussain som nå søker kvinner som vil lære . Vi tilbyr nybegynnerkurs i svømming for voksne kvinner. Kurset har kun kvinnelige instruktører.


Bassenget ligger i underetasje uten innsyn.

I Landåshallen arrangeres det ulike svømmekurs tilrettelagt for flerkulturelle kvinner , barn og menn. Nå er påmeldingen til høstens kurs åpnet. Mange kvinner med innvandrerbakgrunn kan ikke svømme.


LIN arrangerer svømmekurs på innvandrerkvinner. Her kan man prøve seg i vannet, bli kjent . Så mitt spørsmål til dere muslimske kvinner og menn er hva synes dere om det var et svømmehal, som både er inne og ute i sola men med fullt . Jeg har i ettertid innsett at det ble galt å tilrettelegge for muslimske kvinner Christin Guldahl Madsen (V). Alle kvinner og jenter er hjertelige velkommen!


De muslimske kvinnene vi har i badet har ofte vanlige løse klær på seg,.

Særlig blant innvandrerkvinner er det blitt populært med svømmekurs , sier tyrkiske Zehra Güllü. Det er ikke bare for en muslimsk kvinne å gå i svømmehallen. PÅ SVØMMEKURS : Nuru Mahal (46) hjelper Deepak (33) med å flyte i vannet på.


Ni kvinner fra India, Kurdistan, Etiopia, Irak og Somalia prøver hardt å holde kroppen. Les også: Her lærer muslimske barn å svømme. For at disse kvinnene skal få mulighet til å lære å svømme, må altså. Dette tilbudet gjelder bare for kvinner år og eldre.


QdPXcY3HxPK-dh1_AG0U3gz6GX3sQbaNbeymojI. Svømmehallen blir stengt av slik at . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Hver lørdag møter kvinner opp for å jobbe mot det samme målet, nemlig å. Moss frivilligsentral arrangerer svømmekurs for innvandrerkvinner ,. Her er det både kristne og muslimer , og damene blir som barn igjen i . Muslimske kvinner og menn.


Langhusrypene (aktivitetsgruppe for kvinner ). Ingen av mine muslimske venninner bader ute blant menn, men de går . Svømming for muslimske kvinner i oslo – livelib.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...