tirsdag 16. august 2016

Glassbaldakin bergen

Vi har levert og montert innglassing av krokodiller på Akvariet i Bergen. Les mer om Akvariet i Bergen. Vi leverer og monterer glassbaldakiner og glasstak til private og næring. Glass baldakin - Pulverlakkert.


Få tilbud fra flere leverandører fra Bergen. Den moderne designen vil tilføre bygget stil og funksjonalitet, samtidig som det beskytter .

Baldakin i beste matrialer. Magnus glassbaldakin 2xmeter - Hamar. Vennligst send mail eller gå inn på mine hjemmesider for å bestille. Alle profiler til taket er i ubehandlet aluminium. Unik E-profil foran og bak.


I tillegg har vi samarbeidet med flere store glassbedrifter i Bergen. Om du ønsker det vil vi gjerne komme på gratis befaring. For oss er det viktig å kunne tilpasse . Kjøp og montering av glassbaldakin.

Erfaringen strekker seg fra innsetting av . Bufret Lignende Stilrent entrétak i slitesterk, UV-beskyttet polykarbonatplast. Plasten er mørktonet for å håndtere smuss og sollys bedre. Pynteglass, balkonger, utvendige trappeglass, fasadeglass, takkupler etc.


Inngangspartiene har glassbaldakiner. Søk etter glass baldakin ga Gule treff. Levert og montert Fana- Bergen. Tertnes-Salhus Eidsvåg Sandviken Årstad.


Det er kun fantasien som setter grenser. Ta kontakt, så finner vi alltid en . Fra ombygging av Universitetet i Bergen sine administras jons lokaler. Vi har i en årrekke levert og montert alt i fra små glassbaldakiner til store glasstak på privathus, . Steinar Kristoffersen i Bergen Sentrum. Plexiglass av høy kvalitet. Vi har et stort lager av plexiglassplater på lager i forskjellige kvaliteter, tykkelser, farger og mønster.


Viken Amfi - Damsgård - Bergen. Her er glassbaldakiner på vei opp, mm glass , strekkstag i rustfritt stål. Betonmast har kjøpt mange av disse til. Bergen by Måløy by Åkrehamn by Ulsteinvik by Stord by Stavanger by Skudeneshavn by Sauda by Sandnes by 0 .

I tillegg til isolering, solavskjerming, skrånende eller overhengende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...