mandag 22. august 2016

Basseng rengjøring

I denne guiden, forklarer vi hvordan du holder bassenget ditt rent og. Til den mekaniske rengjøringen regner vi all rengjøring som ikke skjer . Bunnsuger betong Flex-vac kun hode. Bilde av bunnsuger Butterfly hode.


Intelligent robot vannstøvsuger fra Hayward.

Kan brukes til alle typer basseng ! Denne tar både bunn og vegg, samtidig som den børster vannlinjen. Her kan du velge fra de enkleste vaskerne som kobles til skimmeren i bassenget , til de mer avanserte som går på 24V og børster og rengjør bunn og vegger. Har du et basseng i hagen som har vært flittig brukt den siste måneden?


Er du da også flink til å rense det ofte? Hvis ikke kan du få både utslett . Gir krystallklart vann i bassenget - høy filtreringseffekt.

Rask og enkel rengjøring av spabad og basseng. Vet du hvordan du skal holde bakteriene unna ungenes basseng ? Den er designet for nesten alle basseng overflater, . Har du basseng til barna i hagen i sommer, bør du ikke ligge på latsiden. Hvis dere vil bade i et rent basseng som er fylt med klart vann er vedlikehold av.


Er du i tvil om instruksjonen gjelder ditt basseng så kontakt oss på telefon eller via e-post. Flaske Linerrens for rengjøring av bassengduken når dette trengs. Det er ikke bare barna som kan nyte godt av et basseng i hagen. Du finner også filter til pumpe, rengjøring og alt annet du skulle trenge til ditt badebasseng.


Europris har et stort utvalg utendørs basseng både oppblåsbart og med stiv kant i. Enkel å ta i bruk og rengjør bunnen uten strømledninger eller vannslange. Legg til i innkjøpslisten. Vedlikeholdssett for basseng med bunnsuger og hov. Bassengsett for basseng uten pumpe.


Kjøp Rengjøring til basseng hos Trademax.

Akkurat nå Sommerkampanje med opptil rabatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...