mandag 29. august 2016

Asynkronmotor

I det siste tilfellet induseres strømmen i rotoren fra statoren, noe som er tilfelle i en asynkronmotor. De aller første motorene var mer å betrakte som roterende . Synkronmotor Bufret Lignende Det er ikkje mogleg å driva ein synkronmotor direkte frå likespenning. Ein asynkronmotor er derimot ein motor som har tap i motoren slik at farten minkar litt.


En beskrivelse av asynkronmotorens (kortslutningsmotorens) virkemåte.

Kortslutningsmotoren er en svært mye brukt motortype, på grunn av en meget enkel og . De mest brukte elektromotorene i dag, er trefase asynkronmotorene. Jeg lurte på en ting om asynkronmotorer. Startstrøm asynkronmotor innlegg 22.


Motor dreieretning innlegg 11. Hva er hovedargumentene for å velge asynkronmotor ? Poltall på asynkronmotor innlegg 6.

Her lærer du mer om denne. Transtecno 3-fas asynkronmotor med poler. Kan kobles for 1-fas drift, men da må en kondensator.


En vanlig standard asynkronmotor är robust, driftsäker, har lågt pris och den är normalt en lagervara. Dess låga tröghetsmoment och bra momentegenskaper . Omdreiningstallet bestemmes av strømmens frekvens. Asynkronmotoren er robust og solid. I motsetning till synkronmotoren følger ikke asynkronmotorens . TURTALLSREGULERT ASYNKRONMOTOR.


Takket være mykstart og rolig gange, kan den avanserte asynkronmotoren med frekvensomformer by på maksimal ytelse og levetid - selv ved høye . NORDs asynkronmotorer har en mycket god överbelastningskapacitet, kräver inte mycket underhåll och lämpar sig för många olika sorters applikationer. Den elmotor som dominerar inom industriellt bruk är asynkronmotorn i trefasigt kortslutet utförande. Taipei, Taiwan as a subsidiary of Brd. Ved at benytte funktionen valg af motor kan du søge blandt samtlige motormærker i vort program.


Søgefunktionen indeholder asynkronmotorer.

Start av en trefaset asynkronmotor i henhold til stjerne-trekant -bryteren. Som regel er den maksimale belastningen for et hvilket som helst tidsrelé ikke så høyt. YE2-M-serie trefaset asynkronmotor er helt lukket ekstern viftekjølt type ekornekur AC asynkronmotor. Det er et produkt designet av vårt firma og motoren er helt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...